18.04.2021 |
Territoris.cat

Bell-lloc arrenca una croada contra el tabac

Imatge de la campanya Bell-lloc d'Urgel sense fum
Imatge de la campanya Bell-lloc d'Urgel sense fum
Bell-lloc arrenca una croada contra el tabac

Amb el lema Bell-lloc d'Urgell sense fum, l'Ajuntament del Pla d'Urgell arrenca un projecte que té com a objectiu protegir la salut de la infància i la població jove, basant-se en el fet que el comportament de les persones adultes té una marcada influencia sobre l'adopció de l'hàbit de fumar. Una actuació que es durà a terme des de diferents àrees del consistori i el Centre d'Atenció Primària.

El programa d'actuacions començarà el dimecres 31 de maig amb la xerrada sobre els prejudicis del tabaquisme a la Salut i en el mateix acte es convidarà a les diferents associacions, clubs esportius i entitats municipals perquè s'adhereixin a aquest projecte i promocionin la protecció de la salut de la infància i joventut.

El dia 2 de juny, l'acció estarà destinada a fomentar els hàbits saludables amb la caminada popular que farà un recorregut de vuit quilòmetres passant per la Creu del Terme que es troba a la torre del Molinet. Una proposta esportiva i de lleure accessible a totes les edats i que permetrà fer una marxa familiar per observar la primavera en tota la seva esplendor. La ruta està inclosa dins de la Xarxa d'Itineraris Saludables i Culturals, que tenen el seu origen i final al parc municipal del carrer de la Mina.

   

Bell-lloc arrenca una croada contra el tabac
comentaris