Bellvís comença el procés per enderrocar el convent de les Monges

Una comissió recollirà propostes de la ciutadania en vers la funcionalitat que hauria de tenir el solar resultant de l'enderroc de l'edifici

Consulta Bellvís
photo_camera Els veïns de Bellvís van decidir enderrocar l'edifici del Casal de les Monges

L'alcalde de Bellvís, Joan Talarn, va manifestar que se sentia satisfet de la participació en la consulta més que pel resultat d'aquesta, ja que ha demostrat l'interès de la població per implicar-se en qüestions de caràcter general.

Un cop conegut el resultat, es constituirà una comissió per tal de recollir suggeriments respecte al que els veïns volen que es faci en el solar resultant de l'enderroc, partint del projecte que van redactar els tècnics del Consell Comarcal, una proposta que s'havia valorat al voltant dels 123.000 euros. Segons Talarn aquesta serà la xifra sobre la qual es mourà la futura actuació en el solar, que està previst que s'executi en el termini màxim d'un any. Un cop el consistori decideixi la proposta definitiva encarregarà el projecte, per engegar l'obra.

Joan Talarn ha afegit que el consistori dura a terme l'actuació amb fons propis, de la mateixa manera que ho ha fet amb la biblioteca municipal que aqust dijous s'adjudicarà la primera fase de l'obra civil, amb un pressupost de 120.000 euros.

comentaris