Bellvís finalitza les obres d'accès al municipi per la carretera de Bell-lloc

Imatge de la pavimentació de l'entrada a Bellvís des de Bell-Lloc
photo_camera Imatge de la pavimentació de l'entrada a Bellvís des de Bell-Lloc

L'Ajuntament de Bellvís ha finalitzat aquest dimarts les obres de millora de la carretera de Bell-lloc en el tram d'accés al municipi, una actuació que tenia la voluntat de millorar la circulació i la seguretat del trànsit. Quedarà pendent tota la senyalització horitzontal de la via.

Imatge de la pavimentació de l'entrada a Bellvís des de Bell-Lloc 1Segons ha explicat l'alcalde de Bellvís, Joan Talarn es tracta d'una entrada al poble molt transitada i en aquest punt s'hi formava un embut que dificultava i posava en perill la circulació. Talarn, destaca que la bona predisposició dels propietaris de les finques afectades ha permès agilitza una obra que ha dut a terme la Diputació de Lleida, una actuació que farà possible solucionar un problema històric d'accés al municipi.

El procés ha estat llarg, ja que hi intervenien diferents empreses de serveis elèctrics i telefònics, però finalment la voluntat de tots ha estat acabar de millorar aquesta via i millorant l'accessibilitat i seguretat de les persones usuàries, en la majoria, veïns i veïnes de Bellvís.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement