27.10.2021 |
Territoris.cat

La biblioteca de Mollerussa aporta 50 quilos de menjar al Gran Recapte d'Aliments

Gran Recapte Aliments Biblioteca Mollerussa
El recapte s'ha fet a través de tallers de manualitats solidaris, on s'havia d'aportar aliments per participar-hi.
La biblioteca de Mollerussa aporta 50 quilos de menjar al Gran Recapte d'Aliments

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha fet aquest dijous 29 de novembre una donació al Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell dels aliments recollits a través de tallers de manualitats solidaris.

Per participar-hi, els usuaris havien d’aportar algun producte alimentari, bàsicament per esmorzar

 La donació de prop de 50 quilos de menjar s’ha volgut dur a terme en aquestes dates, encara que no hagi finalitzat la temporada d’activitats, amb la voluntat de contribuir a la desena edició del Gran Recapte d’Aliments, que es duu a terme entre divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre, per a la realització de la qual s’ha fet una crida a la participació de voluntariat.

Els productes donats s’han recollit a través dels tallers solidaris que s’han dut a terme aquest mes de novembre i en restarà un altre per acabar la temporada que tindrà lloc el proper dimecres 12 de desembre, que també tindrà caràcter solidari amb la recollida d’aliments.

Campanya recollida de contes, àlbums il·lustrats i joguines

El caràcter solidari de la biblioteca es tornarà a demostrar amb la campanya de recollida de contes i àlbums il·lustrats nous així com també joguines. Es tracta d’una campanya que ja es va dur a terme l’any passat i que es fa en complicitat amb Creu Roja Joventut del Pla d’Urgell

Les donacions es podran fer a la mateixa biblioteca entre l’1 i el 19 de desembre

La biblioteca de Mollerussa aporta 50 quilos de menjar al Gran Recapte d'Aliments
comentaris