28.07.2021 |
Territoris.cat

La biblioteca de Mollerussa posa en marxa aquest setembre un Club de Lectura

Mollerussa Ramon Rubinat text
La biblioteca augmenta amb aquesta iniciativa el seu programa d'activitats
La biblioteca de Mollerussa posa en marxa aquest setembre un Club de Lectura

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa posa en marxa a partir del 19 de setembre una nova activitat. Es tracta d’un Club de Lectura de la mà de Ramon Rubinat, director de l’Aula de Literatura de Lleida i professor de Crítica Literària a la Universitat de Lleida. La inscripció és gratuïta però cal formalitzar-la a través de la biblioteca, ja que el màxim de places disponibles són 15. Les trobades es faran un dilluns de cada mes de dos quarts de 7 de la tarda a les 8 del vespre.

La presentació de l'activitat es farà el dia 19 de la mà de l'escriptor i crític literari Ramon Rubinat

Per tal de presentar el club i explicar-ne els objectius i funcionament, el dimarts 19 de setembre a les 7 de la tarda tindrà lloc la xerrada La lectura crítica, una arma més poderosa que les revolucions i l’autoajuda, a càrrec del mateix Ramon Rubinat, qui és doctor en Teoria de la Literatura amb una tesi doctoral que fou reconeguda amb el V Premio Internacional de Investigación Científica y Crítica Academia del Hispanismo.

Segons fonts de l'Ajuntament, les dates confirmades de moment són el 16 d’octubre, el 20 de novembre, el 18 de desembre i el 22 de gener. Pel que fa als llibres sobre els quals es treballarà, el primer serà Tan tuyo como tu muerte, d’Emili Bayo.

La biblioteca de Mollerussa posa en marxa aquest setembre un Club de Lectura
comentaris