08.12.2021 |
Territoris.cat

La biblioteca de Mollerussa ret homenatge dijous a Bob Dylan maridant música en acústic i cervesa

A càrrec del mollerussenc Santi de Pablo a la guitarra i Juh Japleroots a la veu, aquest dijous al vespre i amb un tast de sis cerveses artesanes de la cerveseria Matoll de Belianes

Walkin Root interiro
Imatge del duo acústic Walkin' Roots
La biblioteca de Mollerussa ret homenatge dijous a Bob Dylan maridant música en acústic i cervesa

Birra-i-mots cartell texteLa Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa retrà aquest dijous dia 15 a les 8 del vespre un homenatge a Bob Dylan, recentment reconegut amb el Premi Nobel de Literatura. Ho farà amb un concert acústic en el qual també reconeixerà a tres figures musicals destacades que enguany han mort com són Leonard Cohen, David Bowie i Prince. El concert anirà a càrrec del duo Walkin' Roots, amb el músic mollerussenc Santi de Pablo a la guitarra i Juh Japleroots a la veu.

La peculiaritat de l’homenatge, però, serà que la selecció de la música es maridarà amb un tast de les 6 cerveses artesanes que elabora la cerveseria Matoll de Belianes amb productes de proximitat com la flor de saüc. Les places per participar d’aquesta iniciativa són limitades per la qual cosa les inscripcions gratuïtes s’han de fer prèviament a la biblioteca.

L'equipament rebrà un xec de 460 euros per tal de fer la Carta als Reis i així ampliar el fons

D’altra banda, la biblioteca de Mollerussa és una de les tres de la demarcació de Lleida que participa en el projecte Bibliotecaris i llibreters fan junts la carta als Reis, i que té per objectiu propiciar i consolidar la trobada entre llibreters i bibliotecaris amb la finalitat de dinamitzar la compra de fons bibliogràfics a 40 llibreries locals de proximitat que estan associades a la plataforma Libelista.

D’aquesta manera, l’equipament de Mollerussa rebrà un xec de 460 euros per tal de fer la Carta als Reis i així ampliar el fons amb l’assessorament de la Llibreria Dalmases. 
 

La biblioteca de Mollerussa ret homenatge dijous a Bob Dylan maridant música en acústic i cervesa
comentaris