La Biblioteca s'omple de sargantanes en un taller de manualitats adreçat als més petits

Les activitats es continuaran dimecres vinent amb una sessió que tindrà com a eix el reciclatge

taller biblio portada
photo_camera La sessió de manualitats es va fer aquest dimecres passat

La programació infantil trimestral de la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa va tenir aquest dimecres unes convidades ben especials, les sargantanes, que eren l’element que es proposava dins un nou taller de manualitats adreçat als infants.

Per a aquest primer trimestre de l’any s’han previst nou activitats dins la programació infantil, que se celebren sempre en dimecres a partir de les 18.00 hores.

Així, la setmana vinent hi haurà un nou taller de manualitats que tindrà com a eix el reciclatge (dia 2) i posteriorment se celebraran un taller amb els malabars com a protagonistes (9 de març), una nova hora del conte amb ‘Peripècies’, a càrrec de Katraska Cia (16 de març), una altra hora del conte per celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil, per gentilesa de Llibreria Dalmases (30 de març) i, finalment, una hora del conte més taller per celebrar que Mollerussa és la Capital de la Sardana 2016, amb un conte i un taller a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa. Aquesta activitat està programada pel 6 d’abril.

Comentaris