30.09.2022 |
Territoris.cat

La Bicicletada de Sidamon arriba a la seva 25a edició amb èxit de participants

Els ciclistes podien escollir entre dues rutes pel terme, amb punt d'arribada a la Pineda on els esperava un bon esmorzar.

Bicicletada interior1
La Bicicletada de Sidamon arriba a la seva 25a edició amb èxit de participants

Sidamon va celebrar aquest diumenge una nova edició de la Bicicletada Popular que aquest any arribava a la  25ª edició, activitat organitzada per l'Associació Cultural amb la col·laboració de l'Ajuntament.

A les 9:30 del matí es va donar el tret de sortida amb rècord de participants, la majoria d'ells amb bicicleta, que podien triar entre dues rutes, una de curta d'uns 4,5 Km i una  de més llarga per als  habituals de la pràctica d'aquest esport, totes dues per camins del terme fins arribar a la pineda municipal on els membres organitzadors tenien preparat un bon esmorzar. Per als que no els hi agrada la bicicleta es va organitzar una ruta a peu, més curta fins a la Pineda. L'assistència va ser nombrosa, amb la participació d'unes 200 persones, entre ciclistes i persones que van fer la ruta caminant. 

Un cop a la pineda, els membres de la renovada junta de l'Associació Cultural van repartir l'esmorzar a base d'entrepans de llonganissa i botifarra, o de formatge, i refresc i cafè. Finalment, es va fer un sorteig de nombrosos regals cedits pels diferents patrocinadors de la Bicletada Popular, alhora que tots els participants també van rebre el seu obsequi.

 

La Bicicletada de Sidamon arriba a la seva 25a edició amb èxit de participants
comentaris