Més de 300 alumnes d’ESO i Batxillerat del Pla d'Urgell participen en la conferència d'Alícia Labián

Dia de la Ciència al Teatre L'Amistat de Mollerussa, Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell 1
photo_camera Dia de la Ciència al Teatre L'Amistat de Mollerussa, Dinàmica Educativa del Pla d'Urgell 1

El Big Data i les xarxes socials van ser el temes que va tractar la investigadora i analista de dades Alícia Labián, en la conferència que va impartir aquest dimecres en el Teatre l'Amistat de Mollerussa, en el mar de la Setmana de la Ciència que se celebra del 9 al 18 de novembre.

El Dia de la Ciència a les escoles és una iniciativa que es promou des del departament d'Ensenyament, conjuntament amb la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació amb l'objectiu de despertar i potenciar l'interès del jovent vers la ciència i la tecnologia.

Dia de la Ciència al Teatre L'Amistat de Mollerussa, Dinàmica Educativa del Pla d'UrgellLa iniciativa al Pla d'Urgell la tutelen des del Servei Educatiu i el Consell Comarcal, en el marc del programa d'activitats de Dinàmica Educativa, dirigida als alumnes de quart d'ESO i Batxillerat de l'INS Terres de Ponent, l'INS La Serra, La Salle i el Centre de Formació d'Adults.

Alícia Labián, va plantejar davant de més de 300 estudiants, una sèrie de reflexions sobre com les dades formen part del nostre dia a dia a través dels telèfons mòbils i la informació que publiquem i compartim. Segons Labián, són moltes dades, les que generem diàriament, i cal reflexionar com això està transformant la manera de consumir, la manera de comunicar-nos, i les estratègies de màrqueting i de comunicació de les institucions i les marques.

comentaris