30.09.2022 |

Cal Valls de Vilanova de Bellpuig, presenta el nou magatzem logístic al subdelegat del Govern, José Crespín

Cal Valls, fundada l'any 1978  elabora i comercialitza més d'una setantena de productes vegetals, va ser la primera empresa en l'àmbit nacional en obtenir el certificat de producció ecològica
Visita de José Crespín a l'empresa Cal Valls de Vilanova de Bellpuig @Govern
Visita de José Crespín a l'empresa Cal Valls de Vilanova de Bellpuig @Govern
Cal Valls de Vilanova de Bellpuig, presenta el nou magatzem logístic al subdelegat del Govern, José Crespín

L'empresa Cal Valls de Vilanova de Bellpuig va rebre aquest divendres la visita del subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, que es va desplaçar al municipi del Pla d'Urgell per conèixer la trajectòria professional de l'empresa familiar dedicada a la producció i transformació de productes d'agricultura ecològica, així com conèixer el que serà el nou magatzem logístic intel·ligent de l'empresa.

Visita de José Crespín a l'empresa Cal Valls de Vilanova de BellpuigJosé Crespín va recórrer les instal·lacions de Cal Valls, acompanyat per Daniel Valls, copropietari de l'empresa i responsable de producció de l'empresa, per l'alcaldessa de Vilanova de Bellpuig, Dolors Pascual, i pel president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés. La comitiva ha seguit les explicacions sobre l'evolució seguida amb el pas dels anys per Cal Valls, fundada l'any 1978 i primera empresa en l'àmbit nacional en obtenir el certificat de producció ecològica.

Cal Valls, ha dut a terme darrerament una ampliació de magatzem logístic que està preparat perquè pugui ser gestionat automàticament, una inversió que té com a objectiu agilitzar l'àrea de comandes. Actualment, l'empresa elabora i comercialitza més d'una setantena de productes vegetals de procedència ecològica que ven tant al mercat nacional com internacional, ocupa un centenar de persones en la temporada d'alta producció, i mig centenar la resta de l'any.

Instal·lacions de Cal Valls de Vilanova de BellpuigEl subdelegat José Crespín ha destacat en el decurs de la visita la valentia de l'empresa per apostar de forma convençuda des de la dècada dels 80 per l'agricultura ecològica i la seva posterior transformació en conserves i ha assenyalat que han estat pioners en una forma de produir i elaborar que s'ha convertit en una tendència a l'alça conscient de la necessitat de contribuir a la defensa del medi ambient i a les pràctiques sostenibles.

Crespín ha remarcat que la producció de Cal Valls fa una important aportació al lideratge d'Espanya en producció ecològica a Europa i un dels primers països productors de tot el món. El subdelegat ha valorat també el caràcter innovador de l'empresa familiar que ha permès convertir Cal Valls en un referent nacional del sector agroalimentari, un sector estratègic en la nostra economia.

Cal Valls de Vilanova de Bellpuig, presenta el nou magatzem logístic al subdelegat del Govern, José Crespín
comentaris