27.05.2022 |
Territoris.cat

La Gent Gran de Miralcamp i Vilanova de Bellpuig rep l'homenatge dels consistoris

A Vilanova de Bellpuig el president de la Diputació Joan Reñé fa esment del projecte de millora de la carretera que uneix el municipi amb l'antiga N-II al terme de Golmés, una obra que ha finançat l'ens provincial amb 927.000 euros.

Festa Vellesa de Miralcamp es va celebrar al Pavelló Poliesportiu.
Joan Reñé presideix l'acte d'Homenatge a la Gent Gran de Vilanova de Bellpuig.
La Gent Gran de Miralcamp i Vilanova de Bellpuig rep l'homenatge dels consistoris

Aquest cap de setmana els municipis de Miralcamp i Vilanova de Bellpuig han celebrat la festa d'Homenatge a la Gent Gran. Miralcamp ho feia diumenge amb un acte que va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu i el decurs del qual, noranta persones del municipi van ser homenatjades pel seu setanta-cinquè natalici. En el mateix lloc es va celebrar un acte litúrgic i un concert de la Coral del municipi.

La celebració va continuar amb el lliurament d'un record commemoratiu que va dur a terme l'alcalde Melcior Claramunt, i tot seguit els assistents van participar en un refrigeri ofert pel consistori.

Vilanova de Bellpuig va comptar amb la presència del president de la Diputació Joan Reñé, que va compartir l'acte organitzat per l'Ajuntament i la Llar de Jubilats, per retre homenatge als vilanovencs que celebraven el vuitantè natalici i als matrimonis que commemoraven les Noces d'Or durant aquest any.

Reñé va aprofitar la visita a Vilanova de Bellpuig per destacar el projecte de millores de la carretera que uneix el municipi amb l'antiga N-II. Una obra, que respon a una reivindicació històrica dels dos pobles i que augmentarà la seguretat en el trànsit en corregir diverses parts del traçat i eliminar punts crítics, va explicar Reñé. Vilanova de Bellpuig ha patit històricament aquest dèficit en la connexió amb l’antiga N-II i amb la capital de la comarca, Mollerussa. És, per tant, una petició històrica de l’ajuntament que hem cregut necessària dur-la a terme, va reblar.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilanova de Bellpuig, Joan Trull, ha agraït el compromís de la institució en aquest projecte. Aquesta obra no s’haguera pogut fer sense el compromís de Joan Reñé i el suport de la Diputació, que és la institució que ens ajuda en el nostre dia a dia i sense la qual no podríem fer la
majoria de coses que fem
, va afegir.

La Gent Gran de Miralcamp i Vilanova de Bellpuig rep l'homenatge dels consistoris
comentaris