24.07.2021 |
Territoris.cat

La carretera de Linyola-Bellcaire quedarà tallada fins al 12 d'abril del 2019

Inici obres carretera Bellcaire a Linyola 1
Inici obres carretera Bellcaire a Linyola
La carretera de Linyola-Bellcaire quedarà tallada fins al 12 d'abril del 2019

El Servei Territorial de Carreteres ha comunicat aquest divendres, que a partir del dilluns 26 de novembre es tallarà el transit de la carretera de Linyola a Bellcaire i es donarà pas alternatiu per la carretera de Penelles, una restricció que es prolongarà fins al 12 d'abril del 2019. Tan sols podran utilitzar la carretera, veïns, per accedir a les finques de conreus, i serveis d'emergències.

La mesura s'ha pres per agilitzar les obres, i facilitar el trànsit, ja que l'alternativa de la carretera de Penelles suposa quatre quilòmetres més, les esperes a causa de les obres, soparien un inconvenient superior per als conductors.

Inici obres carretera Bellcaire a Linyola 2Segons l'alcalde de Linyola, Àlex Mases, aquesta mesura podria perjudicar el transport escolar i el transport públic, que haurà d'adaptar els horaris al nou recorregut, pel que fa als conductors que provenen de la zona de la Noguera, l'alternativa serà més funcional. Mases ha afegit que el Servei Territorial de Carreteres senyalitzarà, el recorregut alternatiu des de la variant del municipi, per tal que els conductors ho hagin d'arribar al punt que s'estan realitzant les obres.

El projecte de reforma de la via de prop de cinc quilòmetres, consisteix a renovar la calçada fins als deu metres d'amplada, i es reduiran alguns dels revolts del traçat, l'actuació també ha obligat a restituir la xarxa de reg de les finques afectades.

La carretera de Linyola-Bellcaire quedarà tallada fins al 12 d'abril del 2019
comentaris