Castell del Remei inaugura l'exposició de Vestits de Paper en el marc del cicle Biblioteques amb DO

El celler acollirà el 20 de febrer a les 8 del vespre el maridatge de sis vestits de paper amb els vins dels Cellers Tomàs Cusiné. 

Exposició Vestits de paper al Castell del Remei, Biblioteques amb DO.
photo_camera Exposició Vestits de paper al Castell del Remei, Biblioteques amb DO.

El celler del Castell del Remei acull des de aquest dimecres la mostra d’una dotzena de peces del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa així com també de nines Barbie, una exposició que forma part dels actes previstos dins del cicle Biblioteques amb DO que s'inagura el dia 5 a dos quarts de 9 del vespre amb una degustació de música popular de la mà de l’acordionista diatònic Carles Belda combinada amb un tast de vi Gotim Bru, per gentilesa del Castell del Remei.  La presència de vestits al celler s’incrementarà amb mitja dotzena de peces més que seran les protagonistes del maridatge que es farà amb vins del Castell del Remei i Tomàs Cusiné el proper 20 de febrer a les 8 del vespre en aquestes mateixes instal·lacions.

La següent activitat serà dijous 12 de febrer serà el torn de l’escriptor i comunicador Màrius Serra el qual sota el títol La nota musical dels Costers del Segre, de 2 lletres presentarà als assistents un seguit d’enigmàrius sota la temàtica del vi d’aquesta DO. Serà a les 8 del vespre i anirà acompanyada d’un tast de vi Vilosell, gentilesa del celler Tomàs Cusiné

Les activitats clouran el 26 de febrer a dos quarts de 9 del vespre a la biblioteca amb una xerrada viatgera que ens descobrirà la ciutat de Bordeus: ostres i vins. Anirà a càrrec de Gerard Espada i Pedro Collado per gentilesa d’Iltrida Viatges. En el transcurs de la xerrada se servirà un tast de vi Colors Negre, de Castell del Remei. Per al públic infantil també s’ha programat una activitat consistent en un Taller d’andròmines i altres coses fetes amb taps de suro. Es farà el dia 9 i es repetirà l’11 i el 13 a les 6 de la tarda. Per poder-lo realitzar cal inscriure’s prèviament a la biblioteca. 

Enguany com a novetat també s’ha organitzat un concurs a través d’Instagram sota les etiquetes #mollerussaambDO #castelldelremei i #igerslleida per tal de compartir fotos a través de les xarxes socials en relació al programa d’activitats de Biblioteques amb DO.

comentaris