10.07.2020 |
Territoris.cat

Castellnou de Seana prepara una nova edició de la Fira d'Artesania

La mostra incrementa, en la seva dotzena edició, els productors i artesans del Pla d'Urgell amb l'objectiu de donar a conèixer els seus productes i potenciar la comarca.

Imatge de la Fira Artesania Castellnou edició del 2014.
Imatge de la Fira Artesania Castellnou edició del 2014.
Castellnou de Seana prepara una nova edició de la Fira d'Artesania

Una delegació del consistori de Castellnou de Seana, encapçalada per l'alcalde Jordi Llanes a qui acompanyaven els regidors Teresa Simó i Andreu Balagué, han presentat aquest dimarts en la Diputació de Lleida, la dotzena edició de la Fira d'Artesania. Una mostra que se celebrarà en la població del Pla d'Urgell el diumenge 8 de febrer.

Una seixantena d'expositors, muntaran les parades en la carpa instal·lada en la zona esportiva, que obrirà portes a les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, per oferir als visitants una variada oferta de ceràmica, porcellana, papereria, fusta, joieria, sabó, cosmètica, coure, espelmes, tèxtil, joguines, vidre i productes gastronòmics, com ara herbes aromàtiques, olis, mel, fruits secs, torró, pa, dolços, vins, embotits, formatges, conserves, bolets i melmelades.

La regidora de Cultura Teresa Simó ha explicat que una de les novetats d’aquesta edició és que hi haurà una mostra més àmplia d’artesans procedents del Pla d’Urgell per tal de promoure els seus productes i amb l’objectiu de potenciar la nostra comarca,

promoure els seus productes i amb l’objectiu de potenciar la nostra comarca

Per la seva banda, l’alcalde de Castellnou de Seana, Jordi Llanes, ha convidat tothom a visitar una fira que s’engloba dins de la Festa Major de la nostra localitat. Hi té cabuda tothom i, com en les edicions anteriors, fem activitats per als més petits, donat que si hi ha nens i nenes sempre es mou un major nombre de persones.

fem activitats per als més petits, donat que si hi ha nens i nenes sempre es mou un major nombre de persones.

Les parades d’artesania es complementaran amb diferents activitats paral·leles, que inclouen la inauguració de l’exposició de figures Eines i estris de l’artista local Antoni Forns, que mostra una part de la cultura popular, i l’organització de diferents tallers adreçats als més petits, com el Taller Festival del Reciclatge, tallers de joguines amb materials reciclats i el Taller de Maquillatge infantil de Fantasia.

Castellnou de Seana prepara una nova edició de la Fira d'Artesania
comentaris