27.09.2021 |
Territoris.cat

CDC i PP obliguen a prologar el pressupost de 2015 de l'Ajuntament de Bell-lloc

Els grups de l'oposició argumenten la seva negativa en el fet que el consistori encara no havia tancat el pressupost de 2015

Ple de l'Ajuntament de Bell-lloc
Ple de l'Ajuntament de Bell-lloc
CDC i PP obliguen a prologar el pressupost de 2015 de l'Ajuntament de Bell-lloc

L'Ajuntament de Bell-lloc haurà de finalitzar l'exercici de 2016 amb el pressupost de 2015 prologat, després que els grups de CDC i PP tombessin la proposta de l'equip de Govern, d'ERC. Segons l'alcalde del municipi Carles Palau, els grups de l'oposició van argumentar que no podien donar suport al compte de 2016, pel fet de no haver tancat el de 2015, el que considerava una postura poc sòlida.

Palau va explicar que a partir d'ara s'hauran de discutir les propostes econòmiques d'una a una el que restarà funcionalitat a la gestió diària del consistori. Palau ha afegit que una de les més urgents és la construcció de 40 ninxos al cementiri, una inversió de 45.000 euros que és prioritària.

Per altra banda l'alcalde de Bell-lloc també haurà de renunciar, de moment, a la seva proposta d'increment de dedicació al consistori, que passaria del 25% al 50%, un canvi que atribueix a la necessitat de poder dedicar més hores a l'atenció als ciutadans.

Per la seva banda, Ramon Cónsola portaveu de CDC, va explicar que a hores d'ara de l'exercici, no calia aprovar un nou pressupost, ja que el consistori ha pogut funcionar fins ara amb el pressupost prologat. Per altra banda Consola, considera que Bell-lloc te les finances suficientment sanejades, per la qual cosa no ha de suposar cap inconvenient prologar els comptes del 2015, i poder pensar amb tranquil·litat amb el pressupost de 2017.

Pel que fa a la proposta d'increment de dedicació de l'alcalde, Consola va atribuir-la a una modificació encoberta del cartipàs, amb un increment d'honoraris pel primer edil que no consideraven oportuna.

CDC i PP obliguen a prologar el pressupost de 2015 de l'Ajuntament de Bell-lloc
comentaris