El Centre d'Immersió Audiovisual de Vila-sana promou el turisme internacional

Imatge de la pantalla panoràmica del CIM de Vila-sana
photo_camera Imatge de la pantalla panoràmica del CIM de Vila-sana

El Centre d'Immersió Audiovisual (CIM) de Vila-Sana s'està convertint en un pol d'atracció turística arran de les seves característiques úniques en l'àmbit tecnològic. Per seguir potenciant-lo, l'Ajuntament de la població també vol obrir-lo al creixent turisme internacional que s'interessa per l'Estany.

Grup de turistes de Luxemburg, que van visitar el CIM de Vila-sanaAquesta iniciativa coincideix amb la visita aquesta setmana d'un grup de turistes de Luxemburg, els quals han manifestat el seu interès tant per aquesta instal·lació audiovisual com per la història de l'Estany. Després de fer un recorregut pels atractius de la zona, també han visitat altres punts lleidatans com Les Borges Blanques.

Des de la seva estrena l'any 2016, el Centre d'Immersió Audiovisual és un nou atractiu important per Vila-sana i cada any rep la visita d'un miler de persones i s'hi fan desenes de presentacions i activitats.

Un centre audiovisual amb les darreres innovacions tecnològiques
 

Un dels punts forts i diferenciadors del CIM és la seva pantalla immersiva i so envoltant que captiva el públic que complementa la seva estada a l'Estany. Els visitants són espectadors d'excepció de "La Pel·lícula de L'Estany", un film que permet veure aquesta zona d'alt interès turístic a vista d'ocell a través de les imatges enregistrades en dron.

El Centre d'Immersió Audiovisual de Vila-sana és un espai totalment innovador i està concebut per proporcionar experiències audiovisuals immersives. Disposa d'una pantalla corba de 10 m per 2 d'alçada que abasta un arc de circumferència de 90º, té mides antropomètriques, és a dir, que la seva relació de mida amb una persona provoca un efecte d'identificació espacial.

Comentaris