Cimera de Biblioteques catalanes en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa

La trobada ha coincidit amb la presència al saló de l’escriptor Santi Baró, el qual ha explicat a estudiants de Secundària diferents aspectes de la seva professió i de l’art d’escriure

Santi Baró, explica a estudiants de Secundària diferents aspectes de la seva professió
photo_camera Santi Baró, explica a estudiants de Secundària diferents aspectes de la seva professió

Representants de 45 biblioteques, 30 de les comarques lleidatanes i 15 d'arreu de la geografia catalana, s'han reunit aquest dilluns en el marc de la del Saló del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebra a Mollerussa. La trobada tenia com a objectiu intercanviar experiències pel que fa a la promoció de lectura entre infants i joves.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha estat l'encarregat de donar la benvinguda als assistents a la trobada, ha valorat positivament el fet que el saló esdevingui també un espai d'intercanvi i de relació entre diferents sectors vinculats al món de la literatura, ja que és una carta de presentació de la ciutat.

La trobada ha coincidit amb la presència al saló de l'escriptor Santi Baró, el qual ha explicat a estudiants de Secundària diferents aspectes de la seva professió i de l'art d'escriure. Baró és un dels set autors que passen enguany pel saló. Ja ho han fet la il·lustradora Núria Feijoó i l'escriptor Pep Molist i aquesta setmana també visitaran el certamen Anna Mongay, Joan de Déu Prats, Salvador Comelles i Arturo Padilla.

comentaris