28.11.2021 |
Territoris.cat

Cimera sardanista dels centres escolars de Mollerussa

En el transcurs de la trobada svan lliurar els premis del concurs de cartells escolars pel 38è Aplec de la Sardana de Mollerussa 2017

Trobada Sardanista dels escolars de Mollerussa Interior
Trobada Sardanista dels escolars de Mollerussa
Cimera sardanista dels centres escolars de Mollerussa

Més de 450 alumnes dels centres educatius de primària i secundària de Mollerussa conjuntament amb l'alumnat del Centre de Formació d'Adults van participar el passat dijous 27 d'abril, en la segona Trobada sardanista de centres educatius de Mollerussa.

Trobada Sardanista dels escolars de Mollerussa TexAquesta activitat, emmarcada dins del Pla Educatiu d'Entorn de Mollerussa, és una trobada de tot l'alumnat on es realitza diverses  demostracions de l'aprenentatge rebut dins dels cursos de sardanes impartits en els centres escolars, gràcies a la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

En el transcurs de la trobada s'han lliurat els premis del concurs de cartells escolars pel 38è Aplec de la Sardana de Mollerussa 2017.

La cobla Tàrrega ha estat l'encarregada de posar la música a la ballada i l'Escola Municipal de Música de Mollerussa  ha participat tocant amb alumnat del centre conjuntament amb la cobla,  la sardana de germanor i cloenda.

Aquesta concentració de joves sardanistes ha estat organitzada per l'Ajuntament de Mollerussa, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa,  i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Cimera sardanista dels centres escolars de Mollerussa
comentaris