27.11.2022 |
Territoris.cat

Cinc alumnes de la Salle Mollerussa, guanyadors de dos Premis E2, Escola d'Emprenedoria

Premis E2 Escola d'Emprenedors -  La Salle Mollerussa
Els premiats als Premis E2 - La Salle Mollerussa
Cinc alumnes de la Salle Mollerussa, guanyadors de dos Premis E2, Escola d'Emprenedoria

El passat dimarts 29 d’octubre, La Salle Mollerussa va assistir a l’acte de lliurament dels Premis E2 Escola d’emprenedors, en el marc del programa Catalunya, Escola d’Emprenedors de la Generalitat de Catalunya, i que promouen GLOBALleida i el Departament d’Educació.

Aquests Premis tenen com a objectiu incentivar la presentació d’idees emprenedores, el foment de l’esperit emprenedor i que l’alumnat aprengui a planificar un projecte empresarial

En aquesta edició, celebrada al CaixaFòrum de Lleida, La Salle Mollerussa va presentar projectes en les categories d’ESO, CFGM i CFGS, resultant finalistes en la categoria d’ESO el projecte Healthy Gloves -elaborat pels alumnes Mariona Torrelles, Adrià Montoro, Nisrine Ben Amar i Marta Moyà- i, en la categoria de CFGM, el projecte Harpy Project, SL -elaborat per l’alumna Cristina Amorós-.

Premis E2 Escola d'Emprenedors -  La Salle Mollerussa
Els quatre alumnes d’ESO van guanyar el Premi E2 al millor treball de síntesi relacionat amb l’emprenedoria, dotat amb 125€ per a cadascun d’ells. En el seu treball, van simular una empresa creadora d’un guant de roba impermeable per posar combustible al vehicle. Un guant que protegeix del combustible i de l’AdBlue (corrossiu per la pell) i que es guarda al tap del combustible del vehicle.
L’alumna Cristina Amorós, de CFGM, va guanyar el Premi E2 a la millor idea, dotat amb 500€. La idea del Pla d’Empresa va sorgir quan la Cristina va plantejar solucions a la dificultat que hi ha a l’hora de muntar i desmuntar un portàtil per fer el seu manteniment, modificació o reparació d’una peça. El repte va consistir a crear un prototip de portàtil modular econòmic i eficient, de fàcil i àgil muntatge que, a més, permet millorar les peces internes, ja que el client pot escollir els components i el sistema operatiu.

El seu projecte de la Cristina Amorós també s’ha classificat per a la VIII Mostra de projectes emprenedors d’alumnes de Formació Professional de Catalunya, que organitza la Xarxa EmprenFP, i on serà avaluat per part d’un jurat tècnic

Els premis van ser lliurats de la mà de l’Alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el vicepresident de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, l’Inspector en cap adjunt dels Serveis Territorials d’Educació de Lleida, Josep Serentill, el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, el director Digital Business en SEMIC, Álvaro Perera i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank, Geremi Camí.

Premis E2 Escola d'Emprenedors -  La Salle Mollerussa

Cinc alumnes de la Salle Mollerussa, guanyadors de dos Premis E2, Escola d'Emprenedoria
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement