20.10.2021 |
Territoris.cat

El Club d'Escacs Mollerussa en la seva categoria sub-8 tanca amb èxit la temporada

El Club d'Escacs Mollerussa en la seva categoria sub-8 acaba una inteior
L'equip mollerussenc que va participar dissabte a Manresa està format pel Biel Piñol, Pau torres, Marc Torres i Gerard Piñol
El Club d'Escacs Mollerussa en la seva categoria sub-8 tanca amb èxit la temporada

El Club d'Escacs Mollerussa en la seva categoria sub-8 ha acabat una temporada plena d'èxit, segons han valorat des de l'entitat i davant els resultats aconseguits: campions per equips actius Sub-8 de Lleida, campions per equips actius sub-8 de Tarragona (com a equip invitat) i 4t del Campionat d'Equips de Catalunya que es va celebrar a La Pineda el passat octubre. A aquests cal afegir l'actuació de dissabte passat, 16 de desembre, al Campionat de Catalunya d'escacs actius per edats (sub-8 a sub-20) celebrat a Manresa, on la categoria sub 8 el club mollerussenc es va fer amb la segona posició, per davant de la resta de 27 clubs que participaven en la competició. L'equip format pel Biel Piñol (6 punts) Pau torres (5 punts), Marc Torres (5 punts) i Gerard Piñol (2 punts) va aconseguir quedar solament  a un punt del primer classificat, el Club d'escacs Montornès que es va endur la victòria per equips.

En el campionat de Manresa participaven 310 jugadors repartits en 6 categories (sub 8, sub 10, sub 12, sub 14 i sub 20). La competició era individual però s’atorgaven premis per equips als 3 millors clubs de cada categoria.

En individual, Biel Piñol va quedar 7è classificat, empatat a punts amb la tercera plaça

El guanyador individual del torneig  va ser el Daniel Salinas del Colon Sabadell Chessy seguit de l'Álex Villa  del Club escacs Montornès. També hi va destacar el Biel Piñol del Club Escacs Mollerussa, 7è classificat empatat a punts amb la tercera plaça.

Els interessats poden trobar les classificacions finals a l'adreça http://www.chess-results.com/tnr316830.aspx?lan=9&art=72&wi=821

El Club d'Escacs Mollerussa en la seva categoria sub-8 tanca amb èxit la temporada
comentaris