El Club Esportiu Pla d'Urgell campió de Lliga Prebenjamí

L'equip del Pla d'Urgell, ha estat el millor equip tant en la primera com en la segona volta del campionat, cedint únicament tres empats i dues derrotes durant les 29 jornades disputades.

Els campions de la Lliga Prebenjamí del Club Esportiu del Pla d'Urgell.
photo_camera Els campions de la Lliga Prebenjamí del Club Esportiu del Pla d'Urgell.

El míster Xavi Piró aconsegueix aquesta temporada una fita important pel Club Esportiu Pla d'Urgell, al capdavant de l'equip Prebenjamí de l'entitat, en proclamar-se flamant campió de lliga. Els del Pla d'Urgell van aconseguir un merescut triomf al derrotar, el passat dissabte, a l'EF Tàrrega, a casa seva per 0-6.

Els Prebenjamins del CEPU celebren el camoionat de Lliga.L'equip va aconseguir el campionat, una jornada abans de la finalització del mateix, i disputarà el darrer partit de lliga el dissabte 30 al camp de Golmés contra el segon classificat l'EF La Noguera.

La trajectòria de l'equip del Pla d'Urgell ha estat excel·lent, ja que ha estat 542 minuts imbatut, i ha estat el millor equip tant en la primera com en la segona volta del campionat, cedint únicament tres empats i dues derrotes durant les 29 jornades disputades.

comentaris