Les colles dels 50 de Mollerussa convoquen més de 200 persones a la Rua del Carnestoltes

El dinamisme de les colles dels 50 que es va impulsar des de la Colla dels 50 i +, continua cohesionant a un bon grapat de mollerussencs al voltant de les iniciatives culturals, socials i de lleure.

Imatge de la Rua de Carnestoltes de l'edició de 2014.
photo_camera Imatge de la Rua de Carnestoltes de l'edició de 2014.

Les carrosses de Carnestoltes escalfen motors per participar aquest dissabte a la Gran Rua de Mollerussa, una festa que espera una important participació, entre la qual cal destacar la de les colles dels 50. Aquests col·lectius han confeccionat cinc de les carrosses que hi participaran, inspirades en pel·lícules mítiques, que es complementaran amb les disfresses en consonància amb l'escenografia.

Les colles han convocat més de 200 persones que es caracteritzaran amb els personatges de films com Hair, representat per la Colla de 1960Sister Act, que escenificaran els del 1961, la colla de 1962 evocarà Far West la llegenda, Pirates del Carib ha estat la pel·lícula triada per la colla dels nascuts el 1963 i la del 1964, que es traslladarà a l'època de Gladiator.

Per cinquè any consecutiu les colles dels 50 participen en la Rua de Carnestoltes, essent en aquesta edició la més nombrosa de participació. Un cop finalitzada la rua, els membres de les colles, també participaran en el sopar, que tindrà lloc en el Recinte Firal.

Comentaris