La Colometa i Petit Bonic, guanyadors del Concurs d'Aparadors dels Vestits de Paper

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’esforç que han posat tots els participants per decorar els diferents aparadors i la seva contribució a l’ambientació de la ciutat  durant aquests dies previs a la celebració del 50è. Concurs Nacional de Vestits de Paper

Concurs aparadors, primer classificat La Colometa
photo_camera Concurs aparadors, primer classificat La Colometa

Els establiments La Colometa, i Petit Bonic, han sigut els guanyadors de la tercera edició del Concurs d'Aparadors, que organitza l'Ajuntament de Mollerussa, amb motiu del certamen dels Vestits de Paper, i amb la col·laboració de l’Associació de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró de Catalunya.

La botiga de roba La Colometa , situada a la plaça de Manel Bertrand, ha estat l’aparador més ben valorat pel jurat. El segon premi ha estat per la botiga de roba infantil Petit Bonic, situada al carrer Jacint Verdaguer. El jurat ha valorat l’originalitat i la creativitat així com el grau de vinculació a la temàtica del concurs.

El primer premi de 500 euros i un segon de 200 i seran lliurats durant la gala del Concurs de Vestits de Paper el pròxim dia 12 de desembre. En aquesta tercera edició hi ha participat mitja dotzena d’establiments comercials de la ciutat que des del 15 de novembre i fins al pròxim 12 de desembre tindran engalanats els seus aparadors amb motius relacionats amb els vestits de paper.

comentaris