06.12.2021 |
Territoris.cat

Comença la temporada de les Piscines Municipals de Mollerussa

Piscines Municipals interior
Imatge de les instal·lacions de les Piscines Municipals de Mollerussa
Comença la temporada de les Piscines Municipals de Mollerussa

Mollerussa ha donat el tret de sortida aquest divendres a la temporada d’estiu de les piscines mantenint els mateixos preus en els abonaments, que costen 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, és de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i  17 anys de l’infantil i el d’adults.

L’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés es fa a través d’una polsera de xip que ja es va instaurar fa dues temporades i que s’activa en funció dels tipus d’abonament que es contracta

 Així mateix i com ja es va fer la temporada passada, les inscripcions als cursos d’estiu, que es realitzaran des del 25 de juny al 3 d’agost, es podran fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. Hi ha previstos una trentena de grups a través d’una dotzena de modalitats de curs diferents.

Sessions lúdiques de fitness aquàtic

D’altra banda, també s’han programat 3 sessions lúdiques de fitness aquàtic, les quals a través d’un monitor especialitzat, s’oferiran de manera gratuïta als usuaris de la instal·lació. Les sessions, que seran en dissabte i a partir de les 7 de la tarda, s’han programat per al 30 de juny i els 14 i 28 de juliol.

Comença la temporada de les Piscines Municipals de Mollerussa
comentaris