30.11.2022 |
Territoris.cat

Comencen les obres per al pàrquing de camions al polígon del Palau

El nou recinte evitarà que aquests vehicles pesants hagin d'estacionar a les nits als carrers de la zona residencial que hi ha al cantó o al polígon

Parquing Palau Interiior
La instal·lació s'ubicarà al costat mateix de la bàscula municipal
Comencen les obres per al pàrquing de camions al polígon del Palau

L'ajuntament del Palau d’Anglesola ha iniciat la construcció d’un pàrquing de camions al polígon industrial, amb l'adjudicació del projecte a l'empresa Mases SL de Linyola per un import de 30 mil euros.

Els treballs consisteixen a adequar una parcel·la de propietat municipal situada entre els carrers de La
Pedrera i de l’Empriu, al costat mateix de la bàscula municipal,
 com a pàrquing permanent de camions. El terreny, d’uns 10.000 metres quadrats, s’explanarà i es compactarà per poder fer la seva funció de pàrquing, per a la qual cosa es procedirà també al seu tancament així com amb la dotació de portes d'accés i d'enllumenat. 

L'actuació s'ha adjudicat a la firma Mases de Linyola per 30.000 euros i inclou tancament, portes d'accés i enllumenat

El projecte, elaborat pels serveis tècnics del Consell Comarcal, va ser aprovat  pel consistori a finals de juliol, segons recorda l'alcaldessa de la localitat, Montserrat Meseguer. 

La instal·lació està previst que en una segona fase incorpori servei de vídeo-vigilància.

Meseguer va explicar que amb aquest pàrquing es donarà un nou servei a les empreses i particulars del municipi i "contribuirà a l’ordenació del trànsit i a la millora de l’entorn i de la seguretat viària", alhora que va exposar el fet que actualment molts d'aquests vehicles han d'estacionar a les nits als carrers dels polígons "i fins i tot als carrers de la zona residencial propera”.

Comencen les obres per al pàrquing de camions al polígon del Palau
comentaris