Mollerussa Comercial llença 400 targetes regal de 25 euros per afavorir la fidelització de les compres per Nadal

La Cambra de Comerç a Mollerussa i Mollerussa Comercial donaven a conèixer els detalls de la nova edició del Mercat de Santa Llúcia, que se celebrarà el dissabte dia 10 de desembre de les 10 del matí a les 7 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, amb la participació d'una vintena de parades
Presentació de la campanya de festes de Nadal a Mollerussa ©EstherBarta
photo_camera Presentació de la campanya de festes de Nadal a Mollerussa ©EstherBarta

Amb el lema “Desperta un nou sentit” l'associació Mollerussa Comercial i l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell presenten el programa d'activitats per la campanya de Nadal d'enguany que arrencarà l'1 de desembre i es prolongarà fins al 5 de gener, segons els organitzadors una iniciativa que ha de servir per fidelitzar les compres i alhora revertir a la localitat.  

El plat fort de la campanya serà l'edició de 400 targetes regal amb un valor de 25 euros cada una a gastar en el centenar d’establiments associats a l’entitat. Les propostes es completen amb el sorteig de 10 d'aquestes targetes entre les persones que facin compres superiors a 20 euros

El programa d'actes s'iniciarà el divendres 2 de desembre amb l'encesa de la il·luminació nadalenca des de la plaça de l'1 d'Octubre, un indret de la ciutat des d'on es podrà veure la il·luminació que s'ha instal·lat en la façana del complex de L'Amistat, i un element en les portes del Teatre.

Llums de Nadal a Mollerussa ©JosepAPérez
Llums de Nadal a Mollerussa ©JosepAPérez

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona explica que l'enllumenat especial de Nadal es completarà amb l’estrena d’un nou element gegant de sis metres d’alçada a la plaça de l’Ajuntament que substituirà l’os que hi havia l’any passat i s’unirà a altres sis construccions fetes de llum que segueixen d’altres anys encara que en algun cas reubicades de lloc. A més a més, també hi haurà les 10 garlandes solidàries d’El Petit Príncep, el lloguer de les quals va en suport a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB), i la il·luminació d’una trentena de carrers i places amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum.

El president de Mollerussa Comercial, Alexis Català detalla que la campanya nadalenca es completarà amb un seguit d’activitats familiars per incentivar el passeig i potenciar les compres. Entre elles, ha destacat la tradicional recollida solidària de roba i joguines o la novetat dels Mitjons dels desitjos, protagonitzada per una Elfa que recollirà els bons desitjos dels infants en uns mitjons. També se celebrarà l’habitual concurs d’aparadors que serà decidit amb votacions a través de les xarxes, a més del Tió Solidari i altres activitats d’animació infantil com són l’Home dels Nassos, l’espectacle de màgia 'Bicicadabra' o La Màgia de Nadal, entre altres, com un tobogan inflable. 

Mercat de Santa Llúcia, el 10 de desembre a la plaça de l’Ajuntament

Mercat de Santa Llúcia en l'edició de 2013 a Mollerussa.
Mercat de Santa Llúcia a Mollerussa ©JosepAPérez

La Cambra de Comerç a Mollerussa i Mollerussa Comercial donaven a conèixer els detalls de la nova edició del Mercat de Santa Llúcia, que celebrarà la vint-i-sisena edició el dissabte dia 10 de desembre de les 10 del matí a les 7 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. El representant de la Cambra de Comerç, Josep Anton Gaya, explicava que enguany participen en el mercat una vintena de parades d'articles i complements nadalencs. La jornada es completarà amb activitats i tallers gratuïts, en els que es podran elaborar sabons artesans, aprendre a decorar d’arbres o a confeccionar postals de Nadal.

comentaris