27.06.2022 |
Territoris.cat

La comissaria de Mollerussa, seu de l'ABP Pla d'Urgell Garrigues tindrà projecte aquest any

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona ha manifestat que l'Ajuntament podria traslladar la caserna de la Policia Local a l'edifici que ocupen actualment els Mossos d'Esquadra

Visita als terrenys de la futura ABP Pla d'Urgell-Garrigues 1
Visita als terrenys de la futura ABP Pla d'Urgell-Garrigues
La comissaria de Mollerussa, seu de l'ABP Pla d'Urgell Garrigues tindrà projecte aquest any

El projecte de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra que ha de ser la seu de la futura Àrea Bàsica Policial (ABP) de Pla d'Urgell-Garrigues s'encarregarà el mes que ve per tal que es redacti al llarg d'aquest 2017. Així ho ha anunciat el director general de la Policia, Albert Batlle, en el decurs de la visita que ha dut a terme aquest divendres a la finca que cedirà l'Ajuntament, al costat del Parc de Bombers en la carretera de Linyola.

Segons Albert Batlle, al febrer tècnics del Departament de la Direcció General de la Policia visitaran els terrenys que cedeix l'Ajuntament de Mollerussa per tal que juntament amb tècnics municipals es concreti la ubicació de la futura comissaria.

Albert Batlle i Marc Solsona ABS Pla d'Urgell-GarriguesEn aquest sentit, Batlle ha dit que una vegada s'hagi decidit la ubicació concreta s'encarregarà el projecte per tal que es redacti al llarg del 2017. Paral·lelament, també s'està treballant amb el 'programa funcional' que haurà de tenir la comissaria i posteriorment s'haurà de discutir el seu finançament.

El responsable policial ha afegit, que també es començarà a treballar sobre la creació de l'ABP que quan ja estigui constituïda, operarà des de les comissaries actuals amb la 'capçalera a tots els efectes' a Mollerussa.

Pel que fa al futur de la comissaria actual, l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha dit que no descarta un trasllat de la Policia Local si s'aconsegueix una cessió, ja que l'equipament està pensat per acollir un cos policial. En qualsevol cas, quan se signi el conveni de sessió dels terrenys per a la nova comissaria està previst que també s'inclogui un apartat sobre el futur de l'actual.

La comissaria de Mollerussa, seu de l'ABP Pla d'Urgell Garrigues tindrà projecte aquest any
comentaris