La companyia Xip Xap estrena a Miralcamp l'espectacle 'El llop i les 7 cabretes'

La companyia, després del seu periple per les mostres d'espectacles va estrenar el nou espectacle a la demarcació de Lleida, en el Casal Josep M. Solé i Sabaté de Miralcamp.

Estrena de l'espectacle El llop i les 7 cabretes a Miralcamp
photo_camera Estrena de l'espectacle El llop i les 7 cabretes a Miralcamp

Aquest diumenge la companyia Xip Xap va estrenar en la demarcació de Lleida el seu nou espectacle El llop i les 7 cabretes, i ho va fer en el Casal Josep M. Solé i Sabaté, impulsat per l'Associació Miralcamp Activa't. Una convocatòria cultural a la qual van respondre al voltant de dues-centes persones, majoritàriament públic familiar.

Segons expliquen els membres de la companyia, l'espectacle treballa en una escenografia i uns titelles molt naturistes, molt orgànics, fets de fusta, bambú, ferro… No busquen el colorisme. Incentiven que el públic creï amb la seva imaginació, que vegi tot allò que els artistes volen que vegi. Que s’enganxi. Per exemple, en cap moment es veu la queixalada, però tothom sap que el llop s’ha menjat les cabretes. O no dibuixen el riu, però tothom el veu.

Com en el relat original, part del pes de la història se l’endú la cabreta més petita. Gràcies a amagar-se al rellotge podrà avisar la mare que el llop s’ha cruspit les germanes. Ella és qui posa el seny i condueix la resta. És la veu reflexiva, la que s'adona que les coses no són com semblen. És la més innocent i el seu desconeixement de moltes coses provoca que estigui menys influenciada per tot el que l’envolta i faci més cas del que li diu la mare. Així ho expliquen els actors Jordi Granell i Òscar Ribes.

comentaris