07.05.2021 |
Territoris.cat

Concurs d'Instagram per recollir les millors imatges de la Festa Major de Mollerussa

Marc Marzenit inaugurarà divendres, el programa d'actuacions musicals, que continuarà dissabte amb La Pegatina, La Banda Puig i Wednesday Lips, i el tancarà diumenge La Vella Dixieland i Marian Barahona.

L'Arreu reunirà 12 colles en la Trobada de Festa Major.
L'Arreu reunirà 12 colles en la Trobada de Festa Major.
Concurs d'Instagram per recollir les millors imatges de la Festa Major de Mollerussa

La Festa Major de Mollerussa inclou com a novetat en la programació la primera Jove Fest!, una iniciativa del jovent del municipi, que reunirà art i cultura amb 5 hores seguides de música i una exposició d’obres de diferents artistes del Pla d’Urgell que tindrà lloc dissabte a la tarda al pati de l’Escola de Municipal de Música.

Podeu descarregar el programa detallat, dels actes de la Festa major en aquest enllaç.

El consistori també proposa als instagramers que participin en el concurs organitzat per premiar les tres millors fotos que reflecteixin alguna de les més de 50 activitats programades. Els autors de les 3 millors imatges publicades a Instragram amb l’etiqueta # FestaMajorMollerussa2015 #igerslleida optaran a un curs de fotografia, el primer; un llibre de la Història Gràfica de Mollerussa, el segon, i dues entrades per gaudir de qualsevol dels espectacles de la propera programació del Teatre L’Amistat de setembre a desembre.

Activitats infantil en el marc de la Festa Major de Mollerussa.Altres actes destacats de la programació seran la desena Trobada Gegantera, que tindrà lloc dissabte a la tarda amb la participació de dotze colles de diferents punts del territori que acompanyaran a l’amfitriona de L’Arreu de Mollerussa, i la Diada Castellera, prevista per diumenge al matí amb els Margeners de Guissona, els Castellers de Lleida, els Castellers de Solsona i els Castellers de la Sagrada Família. També se celebrarà el vint-i-dosè Mercat de Festa Major, dissabte al matí.

Pel que fa l’àmbit musical, a banda de les actuacions de Marc Marzenit, divendres a la nit, La Pegatina, La Banda Puig i Wednesday Lips, dissabte, i La Vella Dixieland i Marian Barahona, diumenge, la Festa de Major també comptarà amb les orquestres Montgrins, Selvatana i Maravella, les quals seran les encarregades d’oferir cada un dels dies la ballada de sardanes al matí i el concert i la sessió de ball a la tarda. També hi haurà les tradicionals havaneres i rom cremat a càrrec del grup Cavall Bernat, divendres al vespre.

Concurs d'Instagram per recollir les millors imatges de la Festa Major de Mollerussa
comentaris