29.11.2022 |
Territoris.cat

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell lliura els premis de l'onzena edició del 'Sol del Pla'

El premi ha comptat enguany amb la participació de tots els centres educatius 
de la comarca, que han presentat un total de 657 treballs 

Els estudiants guardonats en l'onzena edició del Premi Sol del Pla
Els estudiants guardonats en l'onzena edició del Premi Sol del Pla
El Consell Comarcal del Pla d'Urgell lliura els premis de l'onzena edició del 'Sol del Pla'

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell va donar a conèixer el passat dissabte els guanyadors de l’onzena edició del premi de poesia i d’il·lustració de poesia El Sol del Pla, organitzat per l’ens comarcal i el Servei Educatiu del Pla d’Urgell. El lliurament va tenir lloc en el decurs d'un acte obert al públic a la seu de l’ens comarcal, al que hi van assistirt al voltant de 130 persones.

Premiats Sol del Pla 2017El certamen ha comptat enguany amb la participació de tots els centres educatius de la comarca del Pla d’Urgell, que han presentat un total de 657 treballs, d’entre els quals 284 han estat poemes i 373 il·lustracions.   

El president del Consell Comarcal, Josep Maria Huguet, va mostrar la seva satisfet en complir, un any més, l’objectiu d’apropar la poesia a l’alumnat de la comarca per mitjà d’aquest premi i de permetre que tinguin un espai per a la creativitat. Huguet va mostrart de nou el seu agraïment als membres del jurat i al professorat, sense els quals, ha dit, no seria possible mantenir aquesta activitat de dinàmica educativa treballada a les aules.

En l'onzena edició de la convocatòria van resultar guanyadors:

En la categoria A, Abril Boncompte de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa, Ainet Pons,de l'escola Francesc Arenes de Golmés i Ona Nabaul, l'escola Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola.

En la categoria B: Xavier Eroles, de  l'escola el Roser de El Poal, Jana Bordalba, de l'escola Pompèu Fabra, i Ainara Rodríguez, de l'escola Ignasi Peraire de Mollerussa.

En la categoria C: Aina Riba, de l'escola el Carme de Mollerussa, Adrià Saladrigues, de l'escola el Carme, i Marc Cruz, de  Escola Mestre Ignasi Peraire. 

En la categoria D: Andrea Ferran, de La Salle Mollerussa, Júlia Gassó de La Salle, i Anna Talarn, Institut la Serra de Mollerussa.

En la categoria E: Eric Grosu Palau, Institut la Serra, Vanessa Morera Carrasquilla, Institut la Serra i Jordi Bonilla Perera, Institut Terres de Ponent  de Mollerussa.

En la categoria F: Núria Serrano Ribes, Institut la Serra, Judit Santaulària Bernaus, Institut la Serra i Marta Pijuan Teixidó, Institut la Serra.

Premiats Sol del Pla 2017 1Respecte al Premi d'Il·lustració , van resultar guardonats:

En la categoria P, Martí Forns Costa, de l'escola l’Estel Castellnou de Seana, en la categoria A, Adara González Rocamora, de l'escola El Timó  de Sidamon, en la categoria B, Alba Fernández Pedrol, l'escola la Bassa de Torregrossa), en la categoria C, Adrià Saladrigues Ros,  del col·legi El Carme.

En la categoria D, Maria Massana Huguet, Institut Terres de Ponent,  Rn la cetgoria E, Ester Ribalta Bargalló, La Salle , i en la categoria F, Maria Paula Garzón Figuerola, de  l'Institut Terres de Ponent .   

   

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell lliura els premis de l'onzena edició del 'Sol del Pla'
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement