Els Amics i Amigues de la Banqueta es constitueixen com a entitat per mantenir aquest espai natural

El Salt del Duran, un dels espais que vol reformar la nova entitat
photo_camera El Salt del Duran, un dels espais que vol reformar la nova entitat

Un centenar de persones van assistir el passat divendres 8 a la presentació de la nova associació d’Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa al Salt del Duran, després de tres anys d’accions dutes a terme per un grup de mollerussencs i mollerussenques.

Els membres de la junta van explicar que la iniciativa va començar a partir d’un grup d’amics que es trobaven per passejar per aquest paratge natural i van decidir iniciar accions per combatre la deixadesa de l’entorn i el desbrossament d’arbres.PRESENTACIÓ-07-JUNTA1

La bona acollida per part de la ciutadania i el premi del concurs de projectes L’Espenta ha empès als promotors a constituir-se com a associació per tal de treballar de manera més seriosa i alhora poder optar a ajuts i subvencions per par de l’administració i d’altres entitats.

Un dels projectes que vol dur a terme l’entitat és el tancament perimetral amb tanques de fusta de tot el recinte del Salt del Duran i la instal·lació de papereres i bancs en aquest espai. S’ha presentat la proposta als ajuntaments de Mollerussa i Golmés, a qui la junta ha agraït la bona disposició d’ambdós en col·laborar-hi.

comentaris