El CRP del Pla d'Urgell organitza un debat al voltant de la disciplina a les aules

Núria Rodríguez Font en la seva xerrada organitzada pel CRP
photo_camera Núria Rodríguez Font en la seva xerrada organitzada pel CRP

El Servei Educatiu del Pla d'Urgell va convocar el passat 7 de febrer, als docents de la comarca, per tal de debatre sobre la situació de la disciplina a les aules, una jornada que va comptar amb la participació de Núria Rodríguez Font, llicenciada en ADE, professora de secundària i Positive Discipline Trainer.

El Centre de Recursos Pedagògics El Pla d'Urgell, va organitzar la xerrada en el marc del Pla de Formació de Zona 2018-2019 del Departament d'Educació, amb la voluntat de reflexionar sobre situacions reals d'aula que requereixen el tractament de les emocions i la resolució de conflictes. Ambdós aspectes són focus d'atenció dels docents a l'hora de plantejar la seva formació en centre.

Núria Rodríguez, va fer una aproximació a la disciplina positiva, avalada per l'associació americana que porta el mateix nom i que disposa d'assessors internacionals en molts països. El seu objectiu és ajudar als docents a trobar una nova mirada a l'hora de treballar-ho a les aules i donar-los a conèixer estratègies per ajudar l'alumnat a desenvolupar habilitats socioemocionals, poder resoldre els problemes... i, en definitiva, a millorar la seva tasca educativa.

comentaris