07.12.2022 |
Territoris.cat

El CTT Mollerussa cau en el seu debut a Segona Nacional

El conjunt mollerussenc format per Ricard Gómez, Guillem Solé, Eric Calderó i la suplència de Joan Llano va perdre per 2-4 davant del Gimnàstic de Tarragona

CTT Mollerussa Interior
L'esperat debut va ser un partit llarg i intens
El CTT Mollerussa cau en el seu debut a Segona Nacional

El CTT Mollerussa Servisimó VW va caure en el seu debut a Segona Nacional contra el Gimnàstic de Tarragona. El conjunt mollerussenc format per Ricard Gómez, Guillem Solé, Eric Calderó i la suplència de Joan Llano no va poder assolir la victòria en el seu debut a Segona Nacional i va perdre per 2-4 davant del Gimnàstic de Tarragona. Va ser un partit llarg i intens on la falta de competició i decisió en moments claus van desequilibrar la balança a favor dels tarragonins.

No ha estat aquest un cap de setmana beneficiós pel Club tennis taula Mollerussa, ja que l’equip de Primera Catalana, el CTT Mollerussa Àlex Joier, també va caure contra el CTT Almoster per un clar 5-1. Amb aquestes derrotes, Ricard Gómez reflexiona que “el principal objectiu és l’esforç i el treball. És l’únic que s’ha de complir per assolir victòries. L’esforç és la prioritat de tot, sense això qualsevol equip ens pot guanyar, qualsevol”.

El CTT Mollerussa cau en el seu debut a Segona Nacional
comentaris