23.05.2022 |
Territoris.cat

La Cúpula Gustum visitarà els centres escolars del Pla d’Urgell

A través de continguts audiovisuals 360º, el projecte acosta als alumnes la producció agroalimentària del nostre territori rural

gustum
El projecte de la Cúpula de Gustum té un total de 14 càpsules
La Cúpula Gustum visitarà els centres escolars del Pla d’Urgell

El projecte educatiu la Cúpula Gustum visitarà el Pla d’Urgell el proper dimarts 19 de desembre.

A partir de les 9 h i durant tota la jornada lectiva, els alumnes de l’Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig, l’Escola Arrels de Mollerussa i el Col·legi ZER Vent Serè de Vila-Sana visitaran la instal·lació a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell i rebran la formació a càrrec de monitors especialitzats.

La Cúpula Gustum disposa d'una proposta pedagògica que vol donar a conèixer com, qui i on es produeixen els aliments que tenim diàriament a taula. El projecte rep el nom de la Cúpula per la seva impactant instal·lació central, un espai inflable i semiesfèric de 4,5 metres d’alçada, 6 metres de diàmetre i capacitat per a 30 persones. L’interior de la Cúpula és una experiència totalment immersiva, els alumnes es submergeixen en el món dels aliments a través de continguts audiovisuals que rodegen creant una sensació de 360º.

La Cúpula és un programa vinculat a Gustum, projecte coordinat per l’Associació Leader de Ponent que té com a objectiu impulsar el desenvolupament econòmic del territori promocionant el producte local artesà i de qualitat en sinergia amb altres sectors econòmics com la restauració, el turisme i el petit comerç. 

La Cúpula Gustum visitarà els centres escolars del Pla d’Urgell