11.08.2022 |
Territoris.cat

La Cursa Daicar Mobel Bell-lloc-Alamús arriba dissabte a la setena edició amb la previsió d'aplegar 600 participants

La Lliga Ponent celebra una nova convocatòria que inclou dues curses de 10 i 5 kilòmetres i una caminada de 5, sense perdre el seu esperit solidari.

 

Presentació de la Cursa d'enguany.
Presentació de la Cursa d'enguany.
La Cursa Daicar Mobel Bell-lloc-Alamús arriba dissabte a la setena edició amb la previsió d'aplegar 600 participants

La Lliga Ponent organitza aquest dissabte dia 4 de juliol la setena edició de la Cursa Solidària Daicar Mobel Bell-lloc - Alamús - Bell-lloc, una cita que enguany inclou dues curses de 10 i 5 kilòmetres i una caminada de 5, i que preveu arribar als 600 participants.

La iniciativa, que va comptar en la seva presentació amb el suport de Jackson Quiñónez i els alcaldes dels dos pobles, no perd però el seu esperit solidari, ja que els diners recaptats es destinaran a l'Associació Talma de Junedauna entitat sense afany de lucre que treballa en l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d’exclusió social de Les Garrigues.

La cursa de deu quilòmetres, que sortirà de Bell-lloc, passarà pel nucli urbà dels Alamús

Una de les novetats d'aquesta edició ve donada pel relleu organitzatiu, que passa de l'Ajuntament (que hi segueix col·laborant) al Club Alpí Bell-lloc, amb la implicació, a més, dels Alamús en les curses i caminada. Aquesta implicació es traduirà en què la cursa de 10 quilòmetres, que sortirà de Bell-lloc, passarà pel nucli urbà dels Alamús per tornar fins al punt d’origen, on acabarà. A més, tant la caminada com la cursa de 5 quilòmetres sortiran dels Alamús.

L'horari es manté a les 20.30 hores, si bé enguany el centre neuràlgic de la prova serà la Plaça Catalunya de Bell-lloc d'Urgell. Des d'aquest punt l'organització facilitarà el desplaçament als Alamús pels corredors de la cursa de 5 km.

Els participants i acompanyants podran gaudir de franc d'una capbussada a les piscines municipals

Tots els participants rebran una bossa del corredor amb entrepà, fruita i beguda, que s'haurà de recollir juntament amb el dorsal. A més a més estaran convidats a gaudir de franc d'una bona capbussada a les piscines municipals, que excepcionalment tornaran a obrir fins a la una de la matinada. Segons fons de l'organització, aquesta invitació inclou els acompanyants dels corredors i serà aplicable a partir de les 16 hores del dia de la cursa.

En el cas dels participants a qualsevol de les dues curses, també se'ls obsequiarà amb una fantàstica samarreta tècnica.

La Cursa Daicar Mobel Bell-lloc-Alamús arriba dissabte a la setena edició amb la previsió d'aplegar 600 participants
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement