Darrer tram de la reforma de l'antiga discoteca Musicland de Mollerussa, per convertir-se en seu dels escoltes Cal Met

coberta Musicland 1
photo_camera Obres de remodelació de la nova seu dels escoltes Cal Met de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat les obres de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències de l’Agrupament Cal Met i altres entitats del municipi. El pressupost de l’obra, que inclou la primera i la segona fase de la millora, és de 290.400 euros amb un termini d’execució de sis mesos.

Mollerussa obres Musicland InteriorLes obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de 946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat. Cal recordar també que durant el passat any es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx amb tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.

Així mateix, el consistori també ha resolt la licitació oberta per adjudicar la reforma i adequació del consistori per tal que pugui acollir una Oficina d’Atenció al Ciutadà amb tots els serveis unificats a la primera planta de l’edifici consistorial. Aquesta actuació comporta també el trasllat d’altres dependències municipals com són l’àrea d’alcaldia i secretària i l’ampliació dels serveis. En aquest cas, l’oferta escollida és la de Bax Constructora Castelldans S.L. per un import de 333.589 euros.

comentaris