Das Welt Auto SEAT: estalvi, garantia i servei al Pla d'Urgell

Automotor y Servicios és el concessionari de la marca SEAT i CUPRA a Lleida, una empresa que ha consolidat la divisió de vehicles d'ocasió garantits Das Welt Auto SEAT en punts estratègics, ara també amb les seves noves instal·lacions a Golmés
photo_camera La nova botiga de Das Welt Auto SEAT a Golmés aporta una nova oferta de vehicles seminous, de gerència i Km0

Cada cop hi ha més paràmetres a tenir en compte a l'hora de comprar o canviar el nostre vehicle. És evident que el preu pot ser l'element més destacat, però el comprador també es planteja altres factors com el tipus de motorització, la combustió, si és elèctric o híbrid, la connectivitat... Un seguit de detalls que són determinants a l'hora de materialitzar la decisió final, com també ho és la visita al punt de venda, l'assessorament dels tècnics i el primer contacte amb el vehicle. 

Automotor y Servicios és el concessionari de la marca SEAT i CUPRA a Lleida, una empresa que ha consolidat la divisió de vehicles d'ocasió garantits Das Welt Auto SEAT en punts estratègics com el Pla d'Urgell. Concretament, ho ha fet al polígon Golparc de Golmés, en una exposició de més de 600 metres quadrats on rebrà una atenció personalitzada per part de l’assessor comercial i on pot trobar l’assessorament professional del taller AUTO NAYOX en mecànica, electricitat, xapa i pintura entre d’altres especialitats de l’automoció.

Das Welt Auto SEAT s'implanta al Pla d'Urgell i aporta al mercat comarcal una nova oferta de vehicles seminous certificats que garanteixen un estalvi considerable”

Das Welt Auto SEAT consolida la presència de la marca a la comarca a través del vehicle seminou certificat. Disposen de vehicles de gerència i Km 0, cotxes que han pogut tenir una vida entre 1.000 i 20.000 quilòmetres i que es revisen per poder obtenir una garantia d'entre dos i cinc anys. Das Welt Auto SEAT disposa d'una àmplia varietat de models SEAT i Cupra amb preus a partir dels 10.000 euros,  vehicles revisats que es comercialitzen amb estalvis interessants per gaudir d'avantatges financers i disponibilitat immediata. 
A aquest estalvi també s'ha d'afegir que Das Welt Auto SEAT pot finançar la compra amb diverses modalitats d'operacions finan-ceres flexibles i de futur que donen solucions si es vol canviar, quedar o retornar el vehicle.

Aquest juliol Das Welt Auto SEAT  et farà marxar de cap de setmana. Per la compra d'un vehicle seminou, de gerència o Km0 emporta't un regal d'un Smartbox per anar dos dies on vulguis!

Das Welt Auto SEAT s'implanta al Pla d'Urgell i aporta al mercat comarcal una nova oferta de vehicles seminous certificats que garanteixen un estalvi considerable i la qualitat en la compra. 

Foto vista cotxes-digital- Seat-Territoris-1

Confiança i tranquil·litat són els seus senyals d'identitat, i per això tots els seus cotxes estan garantits i inclouen 10 serveis exclusius: des de Revisió Certificada a Garantia europea fins a vint-i-quatre mesos, o opció a canvi o devolució, entre altres.

A Automotor y Servicios tenen el cotxe d'ocasió que cerques: entre la seva flota de vehicles trobaràs models de totes les marques de 0 a 7 anys d'antiguitat i amb un màxim de 150.000 km. A més, verifiquen tots els seus cotxes de manera exhaustiva abans d'obtenir la garantia Das Welt Auto.

Logos Seat- Cupradigital   Automotor y Servicios

Pol. Golparc - Av. Europa -- Golmés. Tel.973 60 04 93

SEAT-Anunci promoció Smartbox-Territoris

Comentaris