19.01.2022 |
Territoris.cat

Una dècada de Rua de Carnaval a Mollerussa amb més de 1.600 participants

Nou de les carretes participen en el primer concurs que atorgarà dos premis per categories i que puntuarà l’originalitat, l’elaboració i l’animació

L'escola Pompeu Fabra fa un tribut al Rock&Roll
L'escola Pompeu Fabra ret un tribut al Rock & Roll
Una dècada de Rua de Carnaval a Mollerussa amb més de 1.600 participants

L'escola Ignasi Peraire posa bon humor a la rua de carlavalUn total de 16 comparses, 4 més que l’any passat, integrades per més de 1.600 persones han participat avui en la desena edició de la Gran Rua de Carnaval, que organitza l’Ajuntament de Mollerussa i que té per primera vegada un concurs entre les comparses participants que s’inscriguin. En aquest cas, 9 de les 16 comparses entren al concurs, que premiarà l’originalitat  de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa. Cada una d’aquestes tres categories tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. COLLA 50  i+Per això, les comparses participants han preparat diferents coreografies amb les que han anat animant al públic en diferents punts del recorregut, que no ha variat respecte l’any passat i que ha recorregut vies principals de la ciutat, entre elles l’antiga N-II i les places del centre de la ciutat.

COLLA DEL 66 1Pel que fa al concurs, el jurat està format per un representant de cada una de les comparses participants i en el transcurs del sopar que es farà a partir de dos quarts de 10 de la nit al Pavelló Pla d’Urgell es farà públic el veredicte i es procedirà al lliurament dels premis als guanyadors.

Més de 1.700 persones han reservat la seva participació al sopar popular, 400 de les quals han sol·licitat el menú ofert per l’Ajuntament a base d’amanida i cassola de tros mentre que la resta reserven cadira però poden dur el sopar de casa. La vetllada estarà amenitzada musicalment per La Loca Histeria.

Una dècada de Rua de Carnaval a Mollerussa amb més de 1.600 participants
comentaris