Detenen dos homes de 20 i 31 anys de Mollerussa que venien droga en un pis 

Al mes d'abril, la Policia Local de Mollerussa va traslladar als Mossos d'Esquadra una informació que havia rebut i que apuntava que dos homes estaven venent droga des d'un domicili del carrer Montsec
Actuació de la Policia Local de Mollerussa
photo_camera Arxiu, ctuació de la Policia Local de Mollerussa @Territoriscat

Una actuació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Mollerussa va permetre detenir el passat dimecres dos homes de 20 i 31 anys de nacionalitat marroquina, que venien droga en un pis del carrer Montsec de la capital del Pla d'Urgell.

Els cossos de seguretat van registrar el domicili i dos vehicles que els arrestats tenien estacionats a l'aparcament de l'edifici, hi van trobar 183 grams de cocaïna, 71 grams d'haixix i 395 grams de marihuana, i 6.585 euros en efectiu, a banda d'apunts de transaccions. També es van localitzar telèfons i altres objectes relacionats amb el tràfic de drogues, així com dues claus de vehicles.

Segon la Policia la droga decomissada podria tenir un valor de venda al voltant dels 13.500 euros. Els detinguts han passat aquest divendres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.  

Al mes d'abril, la Policia Local de Mollerussa va traslladar als Mossos d'Esquadra una informació que havia rebut i que apuntava que dos homes estaven venent droga des d'un domicili del carrer Montsec. Els Mossos van obrir una investigació que va permetre al cos identificar el lloc i les dues persones i constatar que venien droga a veïns de Mollerussa i poblacions properes.

comentaris