16.10.2021 |
Territoris.cat

El Camp Municipal d'Esports de Mollerussa llueix nova gespa

visita gespa camp futbol - Ajuntament de Mollerussa
La nova gespa del camp futbol de Mollerussa - Ajuntament de Mollerussa
El Camp Municipal d'Esports de Mollerussa llueix nova gespa

El Camp Municipal d’Esports de Mollerussa llueix nova gespa. S'espera que s'estreni en la competició del pròxim 14 d’agost en un partit de pretemporada, segons ha indicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha afirmat que aquestes són unes de les millors instal·lacions esportives per a la pràctica del futbol de Lleida, i que això els permetrà acollir més activitats i ser més competitius.

La renovació de la catifa del camp principal forma part del projecte de reforma i adequació de l’equipament, que també inclou la conversió de la zona de les pistes de tenis en un segon camp de futbol 7

Les millores, que es van iniciar la segona setmana de juliol, van ser adjudicades per un pressupost de 336.845 euros al Banc de Santander, qui, al seu torn, va proposar com a empresa proveïdora Fielturf Poligras, SA.

La millora també comportarà el canvi del marcador, de les banquetes, de les porteries i del reg del camp gran

Segons el consistori, l’objectiu és revitalitzar aquest complex esportiu oferint més espais per permetre la pràctica esportiva amb l’adequació d’un nou camp de futbol 7, que també es cobrirà amb nova gespa. El fet de tenir més espais d’entrenament ajudaria a reduir les sessions d’entrenament al camp de futbol 11 i conseqüentment el desgast de la nova gespa.
Pel que fa a la catifa que s’ha retirat, que va ser instal·lada ara ja 12 anys, es reaprofitarà en altres instal·lacions municipals com pot ser la pista d’atletisme, centres escolars o la terrassa de la biblioteca, segons ha indicat l’alcalde.

El Camp Municipal d'Esports de Mollerussa llueix nova gespa
comentaris