21.01.2022 |
Territoris.cat

El dramaturg Marc Rosich arrenca el nou cicle Saó de Ponent a Mollerussa

Lliurament del Pemi de textos teatrals per a espectacles de petit format Interior
Lliurament del Pemi de textos teatrals per a espectacles de petit format
El dramaturg Marc Rosich arrenca el nou cicle Saó de Ponent a Mollerussa

El dramaturg Marc Rosich inaugurarà el nou cicle de Saó de Ponent, amb el taller d'Escriptura Dramàtica que tindrà lloc el dissabte 17 de març en el Complex de L'Amistat, una activitat que tindrà un preu de quaranta euros. El projecte Mollerussa, Saó de Ponent programa noves activitats sota el nom ... de llegir, escriure i altres vicis, que es prolongaran fins al mes d'abril.

El mateix dissabte 17 d'abril en la plaça del Complex de L'Amistat, el Centre d'Expressió Artística Solaç, durà a terme una exhibició d'Street Art, per iniciar en la disciplina de l'art mural

Murals realitzat en les activitats de Saó de PonentEl diumenge 18 de març, en plena Fira de Sant Josep, Saó de Ponent retrà homenatge al poeta lleidatà Jordi Pàmies, amb motiu del seu vuitantè aniversari, un acte que tindrà lloc en l'antic obrador de rajoles hidràuliques d'Amadeu Isanda, al carrer de la Mallola. Un racó emblemàtic de la trajectòria industrial de la capital del Pla d'Urgell, que el projecte cultural vol recuperar per la ciutat. Diverses veus recitaran poemes que acompanyarà la música de David Pradas, i tot seguit es convidarà als assistents a un vermut.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Clourà la programació de Saó de Ponent, l'acte de deliberació de segon Premi de textos teatrals per a espectacles de petit format, que tindrà lloc el divendres 23 de març a l'escenari del Teatre L'Amistat. I en aquest àmbit el dissabte 24 i diumenge 25 s'estrenarà l'obra Desgana, el text guanyador de la primera edició del certament, escrita per Roger Pou, i produïda per Teatre de Butxaca. Es farà una representació, al Teatre L'Amistat el dissabte a les 9 del vespre i el diumenge a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda.

Desgana la interpreten, Mercè Barberà, Ramona Graus, Marta Pérez i Eloi Ponce, sota la direcció de Jaume Jovells i Cristina Simon. L'escenografia i el vestuari han estat obra de l'escenògraf Josep Massaguer.

El dramaturg Marc Rosich arrenca el nou cicle Saó de Ponent a Mollerussa
comentaris