Publireportatge

Els jutges del Suprem substituiran als diables en el pessebre vivent de Linyola

Imatges del Pessebre Vivent de Linyola (3)
photo_camera Imatges del Pessebre Vivent de Linyola

El Pessebre Vivent de Linyola va tenir una gran repercussió mediàtica quan els organitzadors se'ls va ocórrer la brillant idea d'organitzar un càsting de caganers. Una iniciativa que durant uns anys va comptar amb un bon nombre de candidats.

L'alcalde Àlex Mases, Susi Caba, Eva Llauet i Ivan CaellesQue poc es podien imaginar aquell grapat d'escoltes, la Gemma Rosell, Aïda Farré, Sònia Garcia, Alba Balcells, Marta Valls, Rosa Piqué, Maria Mir, M. Carme Pedra, Lara Vallés, Núria Galitó i Meri Balseéis i els monitors Ramon Maria Altisent, Carles i Marc Vallés, que vint anys després aquella activitat del Nadal del 1998 es convertiria en un espectacle amb més de 120 figurants i una rellevància sense precedents a tot Catalunya.

Imatges del Pessebre Vivent de Linyola (1)El Pessebre Vivent centra l'activitat nadalenca del municipi del Pla d'Urgell des de fa uns anys, amb petits parèntesis a conseqüència de la situació política. L'associació que gestiona l'activitat, cada any, barrina per generar continguts atractius i per aquest motiu, enguany l'actor Ivan Caelles, exercirà de monologuista i de figurant com a caganer. Caelles rebrà al públic a la plaça de l'església amb l'espectacle d'humor, i en finalitzar conduirà als assistents a l'interior del pessebre i es transformarà en el pintoresc personatge. L'escena infernal també sorprendrà el públic, ja que els figurants que representaven als demoníacs personatges se substituiran pels jutges del Tribunal Suprem.

Imatges del Pessebre Vivent de Linyola (6)

El calendari d'enguany tan sols permet representacions els dies 26 i 29 de desembre i 1, i 6 de gener, i s'ha suprimit la representació diürna que es feia als matins

Imatges del Pessebre Vivent de Linyola (5)Al marge del pessebre, l'Ajuntament de Linyola arrenca les activitats a la Biblioteca Salvador Espriu, el divendres 13 de desembre, amb l'espectacle Cròniques de Teresa Pàmies que representaran Q-ars de Teatre. Cartell PVL2019-20

Les iniciatives es completen amb una iniciativa que anima als veïns a il·luminar les façanes i tots aquells que ho facin, el consistori els obsequiarà amb una planta de Nadal, la tradicional Ponsètia i amb un calendari original.

Díptic PVL 2019-20 (interior)

comentaris