Els millors formatges de Catalunya arriben a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Imatge del cartell de presentació del llibre 'Formatges. Els 50 millors de Catalunya'
photo_camera Imatge del cartell de presentació del llibre 'Formatges. Els 50 millors de Catalunya'

La masia de Cal Sinén, el centre d'acollida de visitants de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, viurà aquest diumenge 2 de desembre una jornada dedicada al formatge. A les 12 migdia, començarà la presentació del llibre Formatges. Els 50 millors de Catalunya, de Laia Pont i Natàlia Nicolau. Les dues autores, enginyeres agrícoles, han posat sobre el paper els millors formatges d’una selecció de 50 formatgeries de Catalunya. Totes elles els desperten admiració per la seva forma de fer, pel seu entorn, o bé pels formatges elaborats des d’una forma més tradicional a més punteres. L’entrada és lliure.

A continuació, i sota reserva prèvia i amb un preu de 15 euros, s’ha previst un tast guiat de formatges i maridatge conduit per l’autora Natàlia Nicolau. L’experiència gastronòmica consistirà en el tast d'una selecció de 6 formatges artesanals catalans i el maridatge amb vins de la terra, la cervesa artesana, els fruits secs i la melmelada

Comentaris