16.05.2021 |
Territoris.cat

Tindran lloc tota la temporada d'estiu i ofereixen diferents varietats d'activitats

Imatge dels Tallers d'Estiu de Mollerussa 2018 4
Imatge dels Tallers d'Estiu de Mollerussa 2018
Tindran lloc tota la temporada d'estiu i ofereixen diferents varietats d'activitats

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, i la regidora de Joventut, Imma Casanella, van visitar ahir al matí els Tallers d’Estiu de Mollerussa, que tenen lloc a l’escola Mestre Ignasi Peraire i que presenten unes xifres de rècord pel que fa a la participació, ja que aquesta setmana compten amb 94 infants, una xifra de les més importants dels darrers anys, segons Solsona. Va apuntar, també, que la mitjana d’inscripcions aquest any es situa entre els 80-90 per setmana, respecte de les 50-60 de l’any passat.

Imatge de les reformes de l'escola Ignasi PeraireL’alcalde de Mollerussa va voler atribuir bona part d’aquest èxit a la feina que està duent a terme l’empresa Quàlia, que és al capdavant de la gestió i organització dels Tallers, i de fet ha aconseguit la gestió per als propers tres anys. Quàlia presenta una oferta d’activitats variada i bons professionals, un fet que deriva en la confiança dels pares, va dir Solsona, que també va destacar el fet que l’escola Ignasi Peraire acull els Tallers malgrat que s’hi estan duent a terme diferents obres per part del Departament d’Ensenyament.

Els Tallers d’Estiu de Mollerussa es van posar en marxa el passat 25 de juny i acabaran el 31 d’agost en diferents torns. Van adreçats a nens i nenes de 4 a 11 anys i ofereixen activitats en anglès, activitats aquàtiques i una estada nocturna, que va tenir molt bona acceptació l’any passat. En aquest sentit, Imma Casanella va dir que està prevista pel 26 de juliol i serà oberta a tots els infants, a la vegada que va explicar que el dia 27 es farà la Festa del Casal al Parc Municipal, una diada que estarà amenitzada pel grup Pol Petit. 

Imatge dels Tallers d'Estiu de Mollerussa 2018Pel que fa a l’activitat que es duu a terme habitualment als Tallers d’Estiu, una de les seves responsables, Amanda López, ha comentat que els infants arriben entre 8.30 i 9.00 hores, i comencen el dia fent una activitat que va variant. Després es fa una aturada per esmorzar i un descans al pati, i posteriorment se segueix amb una altra activitat, per acabar el matí a la piscina municipal fins les 13.30 hores, quan passen a recollir els infants.

Una de les novetats d’enguany és el servei de menjador, que està tenint una molt bona acollida. Aquesta setmana hi ha una quinzena d’infants, a més dels monitors. El dinar prové del servei de cuina de l’Associació Alba.

L’Ajuntament de Mollerussa i Quàlia són, amb el suport de l’escola Ignasi Peraire, al capdavant de l’organització d’una proposta que enguany tindrà com a eix l’anomenat Qualianji, un joc màgic que donarà peu a tota mena d’aventures.

Tindran lloc tota la temporada d'estiu i ofereixen diferents varietats d'activitats
comentaris