17.01.2022 |
Territoris.cat

Els veïns i veïnes de Sidamon impulsen la Biblioteca Municipal

La Biblioteca que han habilitat els veïns a l'antiga escola de Sidamon
La Biblioteca que han habilitat els veïns a l'antiga escola de Sidamon - Mollerussa TV
Els veïns i veïnes de Sidamon impulsen la Biblioteca Municipal

El pròxim divendres 23 d’agost, en el marc dels actes de la Festa Major Sidamon obrirà al públic la Biblioteca Municipal, que de manera provisional s’ha habilitat en l’edifici de l’antiga escola. El fet més destacable d’aquesta iniciativa, és que ha estat possible gràcies a la iniciativa d’un col·lectiu de veïns i veïnes del municipi que van fer una crida perquè es donessin els llibres en desús o d’aportacions voluntàries, per tal de conformar el nou espai cultural.

Els impulsors del projecte han recollit fins ara al voltant de 800 volums de temàtica variada, destinats a infants i joves fins adults. El mateix col·lectiu de la iniciativa han estat els encarregats de classificar el fons literari, així com preparar l’espai que funcionarà com un servei autogestionat. Serà el mateix usuari el responsable de recollir i retornar el llibre.

Segons l’alcaldessa de Sidamon, M. Dolors Tella, el consistori té previst construir al llarg d’aquest mandat, el Centre de Serveis, que se situarà al costat del consultori mèdic, espai al qual està previst reservar una zona per traslladar la Biblioteca Municipal.

Els veïns i veïnes de Sidamon impulsen la Biblioteca Municipal
comentaris