14.06.2021 |
Territoris.cat

La Festa Major de Sidamon dona cos a la programació amb la participació del veïnat

Colla gerantera i Grallera de Sidamon prepara el Cercavila
La Colla Gerantera i Grallera de Sidamon prepara la Cercavila
La Festa Major de Sidamon dona cos a la programació amb la participació del veïnat

Publireportatge

En relació al programa de la Festa Major, l'alcaldessa de Sidamon, M. Dolors Tella, destacava que enguany se sentia orgullosa de comprovar com els veïns s'havien fet seva la festa en honor de Sant Bertomeu. Aquesta predisposició hauria fet possible incorporar noves activitats a la programació, que es preveu que aturi veïns i forasters.

Festa Major SidamonL'alcaldessa destacava que el divendres 23 d'agost, el municipi obrirà les portes de la Biblioteca Municipal, un equipament que s'ha habilitat de forma provisional en l'edifici de l'antiga escola gràcies a la col·laboració de veïns i veïnes que han donat els llibres, i altres que han treballat en l'habilitació de l'espai.

El Parc del Canal escenari de moltes de les activitats de la Festa MajorTambé cal destacar la feina del Club de Petanca que, després de preparar la pista al Parc del Canal, ha organitzat el primer concurs local, que tindrà lloc el dijous dia 22, acompanyat d'un bon esmorzar. El dimecres dia 21 també se celebrarà la primera final de Pàdel a les flamants instal·lacions del Parc del Canal. Com a colofó de l'activitat esportiva, el diumenge dia 25 es farà una acció solidària a les piscines municipals, en el marc de la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple.

Intens programa d'activitats de la Festa Major de Sidamon


Dijous 22 d'agost

Entrant en detall de la programació del 21 al 25 d'agost, en destaca el Súper Tobogan Urbà de 75 metres que s'instal·larà en un carrer del municipi, el dijous dia 22, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit del vespre. Baner-Sidamon-Territoris2019

Divendres 23 d'agost

Pel que fa a divendres, la comissió de festes recomana la presentació del curtmetratge SPIRITISM, del realitzador local Arnau Teixidó, enregistrat en espais del Pla d'Urgell i racons de Sidamon. A més, el mateix divendres, la tradicional Festa de la Cassola arribarà a la trenta sisena edició.

Dissabte 24 d'agost

L'espai cultural també estarà present en la programació amb l'acte que impulsa l'associació d'Amics del Tossal de les Tenalles, que celebrarà la Jornada Cultural acompanyada d'un esmorzar popular, i la presentació del llibre 'El pas d'hannibal prop del Tossal'. La jornada començarà a dos quarts de deu al carrer Major, i es traslladarà a la Sala d'actes de l'Ajuntament.


El dissabte, els joves del municipi s'encarregaran del vessant musical amb la proposta 'I Love', amb ambientació i música de l'època dels 80 i 90 de la mà de Dj. Ramos, a partir de dos quarts d'una a la pista poliesportiva.

Diumenge 25 d'agost

El darrer dia de la festa es durà a terme el campionat d'escacs a les 10 del matí, i la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple de les dotze a les dues. L'orquestra Vintage clourà la celebració amb la sessió de ball a partir de les vuit a la pista esportiva.

Més informació:
Programa complert

La Festa Major de Sidamon dona cos a la programació amb la participació del veïnat
comentaris