04.12.2022 |
Territoris.cat

Els veïns del Palau d'Anglesola poblen d'arces el municipi

VII Festa del Medi Ambient. Plantada d'Arbres-Arces
La plantada d'arces a la VII Festa del Medi Ambient
Els veïns del Palau d'Anglesola poblen d'arces el municipi

El Palau d’Anglesola consolida la Festa del Medi Ambient com una de les trobades més representatives del municipi. Enguany el municipi celebrava diumenge 25 de novembre la setena edició, en la qual s’hi van involucrar 12 associacions i entitats del municipi i hi van participar, tot i el fred, un centenar de persones.

Segons Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, es van plantar 26 arbres en total, en la seva majoria arces, a l’Avinguda Monsenyor Pont i Gol; també es van plantar alguns arbres al carrer Les Creus i finalment dos davant el Poliesportiu.

Aquesta festa no només reivindica tenir cura del medi ambient, sinó que també busca la col·laboració i la unitat dels veïns, en paraules de Meseguer

 La festa del Medi Ambient no sols vol ampliar i repoblar les zones verdes del Palau; aquesta festa també implica solidaritat, voluntariat i enteniment a l’hora de voler construir un Palau millor entre tots. Solidaritat perquè tots els arbres que hem plantat han estat donats pels mateixos veïns i associacions. Voluntariat perquè els veïns venen a cavar ells mateixos els forats per plantar els arbres, i a ‘embrutar-se’ removent la terra per plantar-los ells mateixos, amb els seu fills, els quals aprenen també el valor de fer la feina en comunitat, i això, penso, crea unitat i esperit de col·laboració entre el veïnsexplica l’alcaldessa.VII Festa del Medi Ambient. Plantada d'Arbres-Arces

El dia va començar amb una xocolatada popular i durant tot el matí hi va haver un taller de pinta-cares per als nens i nenes. Ja portem set anys transformant els nostres jardins, alguns d’ells en mal estat, en espais verds i repoblant les zones verdes amb la plantació de més arbres i arbusts. Aquesta festa ja s’ha convertit en un símbol pel nostre municipi i esperem perduri durant el transcurs dels anys, esdevenint finalment en una tradicióha conclòs Meseguer.

VII Festa del Medi Ambient. Plantada d'Arbres-Arces

Els veïns del Palau d'Anglesola poblen d'arces el municipi
comentaris