Ja han sortit les entrades per la gala del centenari del Teatre de L'Amistat de Mollerussa

La gala serà de franc i comptarà amb l'actuació de Pedro, semifinalista d'Eufòria, la presentadora Ares Teixidó i els gags de la Cremallera Teatre
El Teatre L'Amistat des de dins ©Teatre L'Amistat
photo_camera L'interior del Teatre de L'Amistat, que enguany arriba al seu centenari - Foto: Teatre de L'Amistat

Ja han sortit les entrades per la gala d'inauguració del centenari del Teatre de L'Amistat, que tindrà lloc el pròxim 29 de gener a les 7 de la tarda. La gala serà conduïda per la presentadora de televisió, Ares Teixidó, i comptarà amb l’actuació de Pedro, semifinalista de la primera edició del concurs Eufòria de TV3. La reserva de les entrades, que són gratuïtes, es pot fer a través de l’aplicació eAgora, que es pot descarregar des de Google Play o App Store. Així mateix, també es podrà fer reserva presencialment a través de la l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania per aquelles persones amb més dificultats per accedir a les noves tecnologies. 

La gala, que servirà també per presentar les activitats més significatives del centenari, comptarà també amb la participació de La Cremallera Teatre, la qual presentarà un assortit de gags amb els quals es farà un recorregut per la història del teatre. Així mateix, també inclourà altres propostes que ajudin a representar què ha significat per a la ciutat aquest equipament, que ha viscut moltes històries i ha sigut objecte d'algunes transformacions positives, com la rehabilitació integral de fa vint anys, que va respectar tots els elements més característics del conjunt i va mantenir el sistema de platea mòbil. Recentment, el complex també ha estat fruit d’una remodelació que ha afectat tant l’interior de la cafeteria com la façana d’aquesta, que precisament va estrenar la nova il·luminació el passat desembre.

Ara, el centenari, també es preveu fer-hi algunes millores addicionals, i és per això que durant aquest any es farà un estudi per a la construcció d'una campana acústica, que ha de facilitar la projecció del so de l'escenari cap al públic, sobretot pel que fa a la música clàssica, i també es renovaran alguns elements de tapisseria, entre altres obres menors.

Instagram_Gala

comentaris