ERC presenta les dotze candidatures del Pla d'Urgell als comicis del 24M

Les llistes d’ERC en aquestes eleccions municipals estan plenament compromeses cap al procés per fer de Catalunya un nou estat independent.

Els representants de les 12 candidatures d'ERC al Pla d'Urgell.
photo_camera Els representants de les 12 candidatures d'ERC al Pla d'Urgell.

ERC va presentar aquest dissabte les dotze candidatures que optaran a les alcaldies dels municipis del Pla d'Urgell en els comicis del 24M, un acte que va tenir lloc a Golmés, amb la presència de la Vicepresidenta primera del Parlament i portaveu d’ERC, Anna Simó.

La formació republicana ha aconseguit consolidar dues llistes més, amb l'objectiu de duplicat el nombre de regidors de fa quatre anys, i així aconseguir que més de la meitat dels ciutadans de la comarca tinguin governs liderats per Esquerra.

ERC del Pla d’Urgell també renova la majoria dels seus 12 alcaldables, amb 7 noves incorporacions, Bellvís, Bell-lloc, Golmés, Ivars d’Urgell, Mollerussa i Vila-sana, i 5 que repeteixen Barbens, Castellnou, Linyola, Miralcamp, El Poal i Torregrossa. Totes elles responen a la voluntat d’esdevenir els referents de la nova política basada en la participació, la renovació i la transparència.

Anna Simó, va confirmar que totes les llistes d’ERC en aquestes eleccions municipals estan plenament compromeses cap al procés per fer de Catalunya un nou estat independent i per treballar i impulsar aquesta tasca des dels municipis.

comentaris