20.01.2022 |
Territoris.cat

Esportistes d'Acudam de Mollerussa s'inicien al món del pàdel

ACUDAM & ESPAIESPORT PADEL 2 interior
Els esportistes han valorat positivament l'experiència
Esportistes d'Acudam de Mollerussa s'inicien al món del pàdel

Joves del centre Acudam de Mollerussa s'han iniciat aquest dimecres en el món del pàdel gràcies a la col·laboració establerta entre aquesta entitat i la firma EspaiEsport Pàdel de Golmés. La trobada ha permès als esportistes conèixer més de prop aquesta disciplina i practicar-la.

Després d'escalfar i conèixer l'entorn, els participants han anat coneixent, ja a la pista, la normativa d'aquest esport per continuar amb diferents jocs de pàdel i, finalment, disputar diferents partits.ACUDAM & ESPAIESPORT PADEL texte

Segons els organitzadors, aquesta és la primera actuació d'aquest tipus al Pla d'Urgell, havent participat en aquesta primera col·laboració vuit esportistes.

La iniciativa ha estat molt ben valorada tant per part dels esportistes, que han assegurat voler aprofundir i integrar aquesta disciplina en la seva pràctica habitual, com pel tècnic d'esports d'Acudam, Álvaro Terreros. En aquest sentit, Terreros ha destacat el fet de "poder introduir nous esports i que puguin ser susceptibles de practicar-los de forma més regular". 

Les entitats han deixat la porta oberta a futures col·laboracions.

Esportistes d'Acudam de Mollerussa s'inicien al món del pàdel
comentaris